Overige Wandelactiviteiten

Overige Wandelactiviteiten

Karin Verbeek No Comment
Agenda wandelingen

Zondag 5 januari 2020, 10.00 – 13.00 uur.
Maandwandeling Huis ter Heide bij De Moer.
Vertrek: 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij ’t Maoske.

Vanaf de parkeerplaats bij ’t Moaske vertrekken we voor een heerlijke wandeling van ca. 2,5 uur. Via het bos en het Huis ter Heide naar het uitkijkpunt bij het Leikeven en vervolgens via het vlonderpad terug. Misschien is dat laatste niet ideaal om met de stokken te doen, maar zeker wel de moeite waard! Uiteraard hopen we op Schotse Hooglanders! Als we op tijd terug zijn is er vast nog plaats in ’t Maoske voor een drankje.

Kosten: 6 euro p.p.   Deelnemers kunnen zich hier aanmelden.
Honden kunnen niet mee.

 

Zondag 2 februari 2020 , 10.00 – 13.00 uur.
Maandwandeling Regte Heide  ca. 10 km
Vertrekpunt: Riels Hoefke,  5133 NA Riel

De tweede wandeling van dit jaar in de serie “Maandelijkse zondagochtendwandeling” gaat naar een gebied waar we al een tijdje niet meer zijn geweest, maar dat zeker vroeg in het jaar de moeite waard is.
We wandelen  over onverharde paden over de Regte Heide: een prachtig heideveld met oude grafheuvel. In de bossen rondom het Riels Laag zingen de vogels je tegemoet zodra de zon er door komt. Je neemt je eigen eten en drinken mee voor onderweg.

Kosten: 6 euro p.p.   Deelnemers kunnen zich hier aanmelden.
Honden kunnen niet mee.

 

Zondag 1 maart 2020, 10.00 – 16.00 uur.
Maandwandeling naar het eiland Tiengemeten in het Haringvliet.
Vertrek:
9.00 uur bij Piet Klerkx; pont van 10 uur naar Tiengemeten, Nieuwendijk 1, 3284 KR in Zuid-Beijerland. We verkennen in rustig tempo het hele eiland en pakken de pont van 16.10 uur weer terug, zodat we thuis zijn voor het avondeten.

Kosten: 6 euro p.p. + 4 of 6 euro voor de pont (afhankelijk van lidmaatschap Natuurmonumenten). Deelnemers kunnen zich via het contactformulier aanmelden.
Honden kunnen niet mee.